KAKAHIAKA |ʻO kā mākou "Moena Lua" - Gyros sofa

sdxcasdasd8

Ua hoʻolālā ʻia ka papaʻaina sofa ʻo Gyros series e Yipo Chow!

Hoʻohui nā laina maʻalahi o ka moʻo sofa i ke ʻano a me ka hoʻolālā ʻokoʻa.Hōʻike ʻia ia e ka wāwae lāʻau paʻa gyro, nona kahi hoʻolālā wāwae gyro kūʻokoʻa, a i ka manawa like, hoʻohui ia i ka paʻa i ka halihali holoʻokoʻa o ka sofa.Ma kāna hoʻolālā maʻalahi a me ka lewa, hoʻonui ia i ka manaʻo kūʻokoʻa o ka mea hoʻolālā i ka hoʻolālā a me ka hana ʻana o nā huahana.

sdxcasdasd1 sdxcasdasd2

ʻO ka sofa Gyros, i hoʻolālā ʻia e Yipo Chow.ʻO kāna mau laina maʻemaʻe me ka hui pū ʻana o ke ʻano a me ka hoʻolālā, e hōʻike ana i nā wāwae lāʻau paʻa gyros.I kēia manawa, kōkua nui ia i ka paʻa o ka sofa.ʻO kēia manaʻo kūikawā,e hōʻike ana i nā manaʻo hoʻolālā o ka mea hoʻolālā.

ʻO ke kiʻi kila o ka sofa a me ka noho cushion mānoanoa a me ke kua he mea ʻoluʻolu loa e noho ai.He palupalu a ʻoluʻolu ka sofa holoʻokoʻa.Hiki i ke kua o ka cushion ākea ke hoʻokipa piha i ke kanaka holoʻokoʻa i ka wā e moe ai.Hiki i nā lima lima mānoanoa i hoʻolālā kūikawā ke kau i nā puke a me nā puke, kahi kūpono loa i ke kanaka e heluhelu a hana i ka wā e moe ana i ka lā i ka napoʻo ʻana o ka lā.

ʻO ke kiʻi kila me ka noho upholstered mānoanoa a me ke kua, ʻoluʻolu loa ke noho ʻoe ma luna, Me nā lima lima mānoanoa, Hiki iā ʻoe ke kau i kāu mau puke a me kāu kamepiula, kūpono ia no kekahi manawa wale nō ke heluhelu ʻoe i kahi puke ma lalo o ka lā.

sdxcasdasd3

Hiki ke hoʻohālikelike ʻia ka sofa luna me ka pākaukau kī a me ka papa ʻaoʻao.Hiki i ke kaʻina hana holoʻokoʻa ke kōkua iā ʻoe e hōʻemi i ka pilikia o ke koho ʻana.ʻO ka papaʻaina kī he lāʻau paʻa a me ke kinikini e koho ai.Hiki ke hoʻohālikelike i nā kala like ʻole.ʻO ka papa kīʻaha holoʻokoʻa he maʻalahi a māmā me ka nuiʻole.

Loaʻa iā mākou ka papaʻaina kofe Gyros a me ka papa ʻaoʻao e hoʻohālikelike i ka sofa Gyros,e kōkua iā ʻoe e hōʻemi i ka huhū o nā koho he nui loa. .

sdxcasdasd4 sdxcasdasd5

Aia kekahi mau papa ʻaoʻao derivative, hiki ke hoʻohana ʻia me nā sofas, laptops, puke, a me nā papa papa hoʻonaninani.Hiki iā lākou ke hoʻoneʻe maʻalahi a kau ʻia ma ka makemake.Inā hoʻohana ʻia lākou me nā sofas a i ʻole nā ​​noho leʻaleʻa, he pāʻani pumehana lākou ma ka home, a he koho maikaʻi loa ia no nā lumi noho a me nā hale kiʻekiʻe. nā mea hoʻonani ma luna.He maʻalahi ke neʻe.ʻAʻohe mea no ka sofa akā ʻo nā noho lumi hoʻi, he koho maikaʻi loa ia no ka lumi noho a me kahi hale papa kiʻekiʻe.

sdxcasdasd6 sdxcasdasd7


Ka manawa hoʻouna: Jan-05-2023
WhatsApp Online Chat !