LE TAEAO |Eleni λ Romance – Alefa

Fanau i Bordeaux, fa'apolofesa fa'ailoga meaafale o Alexandre Arazola na fa'aputuina le tele o le poto masani galue i fale fa'ata'ita'iga eseese, fale fa'atau ma kamupani i Europa a'o talavou o ia.

E talitonu o ia o le maaleale i auiliiliga e mafai ona i ai se aafiaga taua i meaafale.

640

I le faagasologa o le mamanu, sa taumafai pea Alexandre e tuleia tuaoi o tekinolosi ma meafaitino oi ai i o latou tapulaʻa.Ona o lenei mea, o nisi o ana mamanu ua maua le tele o faʻaaloalo mo lo latou faʻaogaina o meafaitino ma tekinolosi faʻapitoa.

640 (1)

O le Alpha o se oloa na mamanuina e Alex mo le MORNINGSUN brand i ona tausaga amata.

640 (2)

O lona mamanu e musuia e le mataitusi muamua o le alafapeta Eleni, o se faailoga faigofie o se amataga fou.O foliga o le fausaga uʻamea faʻalelei e faʻaosofia e lambda (L i le gagana Eleni).O faʻamatalaga mataitusi o le alafapeta Eleni o loʻo faʻaalia ai le atamai o le mamanu ma le faigofie o le vaʻaia.

640 (3)

O lea la, o lenei nofoa o se tu'ufa'atasiga fa'apitoa o le alafapeta Eleni.Faʻalagolago i le itu e vaʻaia ai le nofoa, e le faigata ona maua ni upu faʻapitoa, mataitusi, ma faʻailoga.

640 (4)

Va'ai mai le itu, o lima o le Alpha e pei o le fa'ailoga λ.O le fa'avaa u'amea e pei o se tagata tu, lagolago le laupapa nofoa ma le ato fa'afafa.E na'o le taimi e te nofo ai i luga e te iloa ai na uia e Alpha le anoanoai o su'ega ma fetuunaiga i le faagasologa o le fa'ata'ita'iga.

640 (5)

Ona faatoa mafai lea ona maua se vaega sili ona lelei ma se tulimanu.O le pito pito i luma o le laupapa nofoa saʻo e faʻapipiʻi teisi, ma o le curvature e fetaui lelei ma tulivae ma tulilima.O le loloto o le nofo e lava, ma e matua faauo pe o se tagata laʻititi poʻo se tagata tele.

640 (6)

O le fa'aofuofu u'amea fa'a-λ e lagolago ai le tu'u masani o ou tulilima pe a e nofo i lalo.

640 (7)

I le pito i tua o le Alpha, na mamanuina foi e le tagata mamanu se au uʻamea.I le taimi lava e tasi, o le igoa Alpha o loʻo togitogia i luga o le uʻamea i tua.A iai se igoa o le nofoa, e le o se nofoa faigofie.O le paaga ma le masani tatou te o faatasi i taimi uma.


Taimi meli: Iul-22-2023
;
WhatsApp Online Chat!