LE TAEAO |Nofo nofoa nofoa trane mo le fa'aaliga sili o laina u'amea

O se nofoa fa'afiafia e tu'ufa'atasia laina manifinifi ma fa'alava fa'alava fa'alava, na mamanuina e Yipo Chow.

1

O lona uiga faigofie e le faigofie, E taumafai le mamanu mo le atoatoa i auiliiliga uma, se lagona o le mamanu, Symmetry, Faamafanafana.Ina ua uma ona taumafai i le tele o taimi ma faaleleia, na iu lava ina matou maua lenei mamanu faamalieina.

2
3

Fa'atasi ai ma le fa'amaufa'ailoga fafie, e pa'i lamolemole ma fa'alelei, o le tu'ufa'atasiga o u'amea ma fafie, lea e aumaia ai se lagona mafanafana i le fale e tusa lava pe o se faiga fa'apisinisi.

4

O le fa'ailoga pu fa'apitoa i le pito i lalo o le fa'avaa u'amea, o le ki lea e mautinoa ai le mautu ma le malosi o le fa'avaa e tusa lava pe sili atu le lapo'a.

5

O laina o lenei nofoa malolo e faigofie ma lamolemole.E mafai ona fetaui lelei ma soʻo se avanoa e aunoa ma se lagona o feeseeseaiga.

6
7

E pei o se Starbucks, cafe, potu talimalo ofisa, avanoa faapisinisi, po o lau potu faitau, nofoaga paganoa.

Va'ai faalemafaufau o lo'o e saofai i luga o se nofoa lapo'a, lelei ma faitau se tusi. E sausau malie le la mafanafana i ou tulivae i le faamalama i le aoauli.

A o faʻalogologo i musika, inu kofe, faitau, e te lagona le malolo ma fiafia i le matagofie o le taimi o le aoauli atoa.

8

Taimi meli: Tes-06-2022
WhatsApp Online Chat!