• Our company
  • workshop002
  • workshop001

Yezhi perusahaan Manufaktur, nggabungke desain, produksi lan sade menyang siji inti. Sawijining pelanggan saka kabeh ndonya, utamané kalebu Amerika, Australia, Inggris, Italia lan Kanada. Pabrik modern dumunung ing Mingzhu Industrial Park, distrik Conghua, Guangzhou karo jangkoan 40,000 , wilayah bangunan 80,000 . Ana total 300 karyawan karo output taunan saka 360,000pcs. Lan kantor pusaté ing tengah Guangzhou.


Tampilan Online Chat!