未标题-3

mobilje guangzhou yezhi ltd

Yezhi është një kompani prodhuese, e cila kombinon dizajnin, prodhimin dhe shitjen në një bërthamë.Klientët e saj janë nga e gjithë bota, kryesisht duke përfshirë Amerikën, Australinë, Britaninë, Italinë dhe Kanadanë.Fabrika moderne ndodhet në Parkun Industrial Mingzhu, rrethi Conghua, Guangzhou me një mbulim prej 40,000 ㎡, sipërfaqe ndërtimi prej 80,000 ㎡.sipërfaqja e ndërtesës prej 80,000 ㎡.Ka gjithsej 300 punonjës me prodhim vjetor prej 360,000 copë.Dhe zyra qendrore në qendër të Guangzhou.

Lexo më shumë
 • QË QË

  2007
 • ZONA

  40000
 • Stafi

  300
 • PRODUKTET

  1000

 • karrige stilisti

  Projekti Guangzhou

  DIEL E MËNGJESIT

  Ky është një nga projektet mes markës së restoranteve kineze Michael Caesar dhe mobiljeve MORNING SUN.

  Lexo më shumë

  Projekti Guangzhou

  DIEL E MËNGJESIT

 • dyzet karrige dizenjo perëndim

  Projekti GAGA

  DIEL E MËNGJESIT

  Ky është një nga projektet mes markës së restoranteve kineze GAGA dhe mobiljeve MORNING SUN.Karriget e ngrënies së lepurit marrin kohën e lirë si një çelës për të gjetur kontekstin natyror GAGA ofron një hapësirë ​​të gjallë në qytet,E cila zgjeron më shumë mundësi të natyrës së qytetit.

  Frymëzimi i zgjerimit të kopshtit. Me dizajnin e mendjes së hapur, lejon që drita të rrjedhë drejtpërdrejt në sallë, gjë që bën që drita e diellit dhe pamja të rrjedhin natyrshëm. Me mjeshtërinë e karriges Rabbit dhe travertinit.Ai ripërcakton kufijtë e materialeve dhe hapësirave, përcjell bukurinë dhe strukturën e mjeshtërisë. Të cilat kanë ndryshuar dritën me kalimin e kohës dhe vazhdojnë të eksplorojnë në hapësirë.

  Në qytetin modern.Puna, shoqërimi, pushimi janë pjesë të rëndësishme të jetës. Krijoni një "dhomë ndenjeje urbane" që alternohet me natyrën nga tekstura prej bastun prej palme kacavjerrëse e karriges së lepurit dhe bimëve jeshile,Mban të gjitha skenat e jetës.Gjë që i bëri njerëzit të jetojnë në një hapësirë ​​të lirë dhe të shijojnë rehati dhe rehati e rrethuar nga gjelberimi.

  Njësoj si konceptet e GAGA. Thyerja e ndjenjës së qytetit, përdorimi i bimëve të gjelbra për të shtrirë mbivendosjen natyrore të të gjithë hapësirës. Zgjerimi i gjelbërimit dhe natyrës në një nivel më të thellë.Mbajtja e një jete të ngadaltë, ngrënia e mirë dhe shijimi i ndarjes.

  Në industrinë e mobiljeve, ne kemi ruajtur gjithmonë synimet tona origjinale, dhe gjithmonë i jemi përmbajtur natyrës dhe origjinalitetit në procesin e krijimit të produktit.

  Lexo më shumë

  Projekti GAGA

  DIEL E MËNGJESIT

 • pcb mobilje direkt nga fabrika

  Projekti i Pekinit

  DIEL E MËNGJESIT

  Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.Eum eos dolorum deserunt amet molestias repellat vitae quam voluptates aliquam quibusdam earum exercitationem enim culpa, sequi aperiam tenetur sunt, vero autem.

  Lexo më shumë

  Projekti i Pekinit

  DIEL E MËNGJESIT

WhatsApp Online Chat!