• parusahaan urang
  • workshop002
  • workshop001

Yezhi nyaéta parusahaan manufaktur, ngagabungkeun desain, produksi jeung ngajual kana hiji inti. Konsumén na téh ti sakuliah dunya, utamana kaasup Amérika, Australia, Britania, Italia sarta Kanada. Pabrik modern perenahna di Mingzhu Industrial Park, Kab Conghua, Guangzhou jeung sinyalna tina 40.000 , wewengkon wangunan 80.000 . Aya total 300 pagawé kalawan kaluaran taunan 360,000pcs. Sarta kantor sirah na di puseur Guangzhou.


WhatsApp Online Chat!