• Нашата компанија
  • workshop002
  • workshop001

Yezhi е производство на компанијата, со комбинирање на дизајн, производство и продажба во едно јадро. Нејзините клиенти се од целиот свет, главно, вклучувајќи ги Америка, Австралија, Велика Британија, Италија и Канада. Модерна фабрика се наоѓа во Mingzhu индустриски парк, област Conghua, Гуангжу со покриеност од 40.000 , просторот во зградата на 80.000 . Има вкупно 300 вработени, со годишно производство од 360,000pcs. И седиште во централниот Гуангжу.


WhatsApp Онлајн Chat!